Telefoonpermanentie

Klant is koning

Uw klant heeft wellicht niet graag dat hij op een antwoordapparaat terechtkomt. Die rekent op een vlotte en snelle beantwoording, een persoonlijk contact en een correcte opvolging!

Daarom heeft u er alle voordeel bij door deze taak uit te besteden aan Assets, uw telesecretariaat. Wij verzorgen op deze manier uw klantenbinding zodat u zich kan concentreren op uw product of dienst!

Uw oplossing

U krijgt een telefoonnummer uit onze centrale toegewezen waar u uw telefoonlijn en/of GSM nr naar kan doorschakelen. Door dit unieke nummer zijn wij in de mogelijkheid alle oproepen op deze lijn in uw naam te beantwoorden. Dit nummer kan ook rechtstreeks gepubliceerd worden indien gewenst.

U schakelt uw oproepen, op elk moment dat u verkiest, naar ons door. Geruisloos, uw klant merkt er helemaal niets van.

Persoonlijk contact met zowel uw oproeper als met u als klant staat voor ons centraal. Onze zorg is de oproepen af te handelen zoals u van een secretaresse bij u op kantoor zou verwachten. Uw vast aanspreekpunt binnen ons team behartigt uw oproepen en is steeds op de hoogte van de eerder gevoerde conversaties en uw gewenste instructies.

Voor wie

Elk bedrijf, zelfstandige of vrije beroeper kan bij ons terecht.

Voor ieder van onze klanten werken we op maat waardoor uw klanten ontvangen worden volgens uw eigen 'huisstijl'.

Uw wensen en behoeften worden zorgvuldig afgetoetst en onze ervaring zorgt ervoor dat we samen op 1 lijn staan.

Ons team = uw team

Een hecht en stabiel team bij Assets zorgt voor uw goede en vlotte communicatie. Wij werken bewust kleinschalig. Zo kunnen onze medewerkers zich een optimale kennis van uw product of dienst eigen maken. Daarnaast is elke collega perfect meertalig en beschikken ze over een aangenaam stemtimbre.

Dankzij de grote betrokkenheid die onze medewerkers uitstralen, voelt uw klant zich onmiddellijk begrepen en geholpen. Onze kleinschaligheid zorgt er ook voor dat zowel u als uw oproeper een optimaal contact kan onderhouden met 'uw' telefoniste!

U kan ons flexibel inzetten van maandag t/m vrijdag van 8-19u.

Waar wacht u nog op?

Contacteer ons
Telefoonpermanentie
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x